Vuggestuen

Her i vuggestuen, som har navnet ”Radiserne” vrimler det dagligt med 13 livlige børn i alderen fra cirka 10 mdr. til 3 år.

Vi lægger vægt på at børnene oplever en tryg hverdag med omsorgsfulde voksne, der udstråler nærvær og har tid til engagement i børnenes liv.

Vi har masser af legetøj, som børnene kan bruge, som de lyster, men for os er det vigtigste, at børnene kan være sammen med hinanden og os voksne, når vi leger, synger, hopper, fjoller, griner og af og til græder, så vi har brug for trøst.

Vi er ofte i gang med spontant opstået aktiviteter som plante frø, studere haletudser, læse bøger, danse, male o.lign, der udspringer af børnenes lyst samtidig med at vi er opmærksomme på, at alle børnene personligt skal tilgodeses i forhold til deres udviklingstrin.

Vi tager så vidt det er muligt, på ture både i nærområdet og længere væk. Samtidig kommer vi meget ud på legepladsen, hvor vi har stor glæde af at være sammen med børnehavebørnene, som vi kender særdeles godt, da vi ugentligt holder fredags-samling og derudover har fælles arrangementer med alle de andre børn i Børnehuset Spiretoppen.